Wie ben ik?

Mijn naam is Mechteld van Doorninck en ik ben de eigenaar van Mehadri Massage Delft. Toen ik nadacht over een naam voor mijn massagepraktijk, vond ik het belangrijk om een naam te kiezen die universeel klinkt. Maar het moest ook een naam zijn die (voor mij) iets wil zeggen over het werk dat ik doe en hoe ik wil werken. Dat werd Mehadri.

ME: me, dat ben ik. Tijd voor mezelf door het geven en ontvangen van een massage. Bijdragen aan me-time voor de mensen die ik in mijn praktijk ontvang. Maar M.E. zijn ook mijn initialen. Ik, dus.

Hadri: Eigenlijk staat dit voor H3. De drie H’s van waaruit ik dit werk doe en van waaruit ik de mensen die mij bezoeken tegemoet wil treden. Met hoofd, hart en handen. Met kennis van anatomie en fysiologie, empathie en inlevingsvermogen en met zachte en warme handen die jou helpen ontspannen.

Mehadri Massage is een praktijk voor ontspanningsmassages, waarbij de balans tussen lichaam, hersenen en geest kan worden ondersteund en waar mogelijk hersteld.

Na het praktijkexamen, 4 juni 2022