Evenementen op locatie

Mocht u op zoek zijn naar een masseur voor uw evenement of op locatie, neemt u dan contact op voor de mogelijkheden via info@mehadrimassage.nl of 06-14366534

2023

Op vrijdag 22 september 2023 was NPO Klassiek te gast in mijn praktijk voor het ophalen van stemadvies voor de Klassieke Top400. Busbestuurder Sander Zwiep wilde wel even op de tafel komen liggen voor een demonstratie. Intussen vertelde ik Andrea van Pol over mijn keuze voor Karl Jenkins en klassieke muziek in mijn praktijk.

Van 15 t/m 17 september 2023 was ik onderdeel van de crew backstage bij de concerten van Ayreon in 013 in Tilburg. Gedurende deze dagen was ik als masseur beschikbaar voor de artiesten die in vier dagen een generale repetitie en vijf concerten hebben neergezet. Ruggen en voeten waren dankbaar voor wat extra aandacht.

Op zondag 18 juni 2023 was ik als vrijwilliger aanwezig bij de Triathlon Delft. Deelnemers konden zich laten masseren en er was gelegenheid meer te weten te komen over wat massage kan doen bij (het voorkomen van) blessures.

2022

Op zaterdag 3 september 2022 was ik als vrijwilliger aanwezig bij de Swim to fight Cancer in Delft. Deelnemers konden zich laten masseren, men kon informatie krijgen en er stonden verschillende stands van organisaties voor kankerpatienten en hun naasten en nabestaanden.